Cadeaubonnen
Wat is er leuker dan je vriend(in) of familie trakteren op heerlijkheden? Met een cadeaubon van Amici zit je goed. Een lekkere binnenkomer.  
Reserveer uw high tea
of high wine
High Tea of Coffee, Wine of Chocolate. Bij Amici vind je altijd een traktatie. Reserveer voor heerlijk en ontspannen High Time. 
BEL +31 (0) 40 845 74 54
Like Amici op facebook
Vrienden vind je op Facebook. Amici ook! Blijf op de hoogte van onze acties. En: yes we like to be liked!

Snelle of uitgebreide lunch


Lunch bij  Amici is altijd een belevenis. Al was het alleen maar voor de smaakpapillen. Wij kiezen altijd voor eerlijke kwaliteitsproducten, veelal uit eigen streek. Voor onze lunchkaart lieten we ons inspireren door de Italiaanse keuken met onder meer salades, panini, koffie en drankjes. Daarnaast maken we kleine uitstapjes naar andere wereldkeukens. Belgische warme wafels, een broodje kip Teriyaki, nachos uit de oven, een fonteintje van wereldberoemde Callebaut-chocolade...

 
U mag het zeggen bij Amici. Lekker lunchen: binnen, zomers op het terras of gewoon lekker thuis of op kantoor. Even bellen en wij zetten een heerlijke bestelling voor je klaar. Wordt het al wat later op de middag? Dan is onze High Tea of High Wine wellicht een verleidelijke keuze.

 

Amici is lunchen ‘come la dolce vita’

 

RESERVEREN! T.+31 (0)40 845 74 54

 

Download hier onze Menukaart

COPYRIGHT 2013
COPYRIGHT 2013