Cadeaubonnen
Wat is er leuker dan je vriend(in) of familie trakteren op heerlijkheden? Met een cadeaubon van Amici zit je goed. Een lekkere binnenkomer.  
Reserveer uw high tea
of high wine
High Tea of Coffee, Wine of Chocolate. Bij Amici vind je altijd een traktatie. Reserveer voor heerlijk en ontspannen High Time. 
BEL +31 (0) 40 845 74 54
Like Amici op facebook
Vrienden vind je op Facebook. Amici ook! Blijf op de hoogte van onze acties. En: yes we like to be liked!

ijssalon Amici, er lekker tussenuit


Om je vingers bij af te likken: zo lekker moet ijs zijn. IJssalon Amici bereidt haar ijsspecialiteiten volgens eeuwenoud recept. Eeuwenoud? Jazeker! De Chinezen experimenteerden 4.000 jaar geleden al met recepten van honing en fruit gemengd met sneeuw. Het verhaal gaat dat Italiaanse handelsreizigers in de Middeleeuwen de vinding meenamen naar Europa. Niet voor niets is het Italiaanse ijs wereldberoemd om zijn smaak.

 
IJssalon Amici volgt de traditie van ambachtelijke ijsbereiding. Fruit, noten, room, likeur; wij gebruiken de beste ingrediënten om de meest spectaculaire smaken te creëren. IJs zoals ijs bedoeld is. Om van te genieten. Smul met je amici (vrienden) van een lekker bolletje of een smaakvolle coupe!

 

Daarnaast heeft Amici ook heerlijke huisgemaakte ijstaarten, de prijs van een ijstaart is €18,95 voor 

+/- 8 tot 10 personen.  ( Alleen op bestelling)


Lactose/melk: Al het fruitijs is op waterbasis en dus lactose én glutenvrij

Suiker: mango en aardbeienijs zijn er in suikervrije varianten. 

Gluten: Alle sorbetto's (fruitijs) zijn glutenvrij.Vraag naar ons speciale glutenvrije ijshoorntje. 

Noten: IJ's met de smaken hazelnoot, pistache en pralinone bevatten noten. Ook kan de garnering van onze ijscoupe's kunnen sporen van noten bevatten. 
 
En natuurlijk kun je bij ijssalon Amici ook terecht voor een karakteristieke Italiaanse koffie of een thee geselecteerd door de kenner.

Download hier onze ijskaart

COPYRIGHT 2013
COPYRIGHT 2013